Exteriör Dekoration

Den grundläggande yttre utseendet på ditt hem beror på två huvuddelar: huset och gården. Lär dig att integrera dessa faktorer tillsammans, så att de visas som naturliga förlängningar av varandra. Om du till exempel bestämmer dig för att använda landskapsarkitektur och prydnader att framhäva din gräsmatta, använd en enklare konstruktion för själva huset, så att båda elementen samarbetar i stället för att konkurrera mot varandra.

Experimentera för att hitta vilket element är starkare (inte alla gräsmattor är skapade lika), och använd den andra för att få uppmärksamhet till det. Åtminstone, se till att ditt hus ser ut som det hör hemma på din gräsmatta, och var inte bara plopped det med någon form av gigantiska olycka.

Det är ett landskap!

En av de mest underutnyttjade verktygen i yttre utsmyckning är själva utseendet på ditt grannskap – både konstgjorda och naturliga. Många husägare fokusera så mycket på bara sina egna hem som de glömmer att ta ett steg tillbaka, bokstavligt talat, och titta på deras hem på avstånd. Detta innebär att de är blinda för utseendet på andra hus, och den allmänna miljön, i deras kvarter. Gör inte samma misstag.

Här är ett tips: ta några fotografier av ditt hem. Inte bara är de stora minnen (och börja få nostalgisk status i några år), men de platta vyn i ditt hem så att du är tvungen att se bakgrunden samt förgrunden. På dessa bilder, se nedan, runt och över ditt hem för att se vilka färger, former och föremål dominerar. Om det finns taggiga, snöklädda berg i bakgrunden, till exempel ta hänsyn till och använda rundare, mörkare färger för att skapa kontrast. Om ditt hem är omgiven av träd, använd jordnära toner att dölja element som du inte vill att fånga någons ögon.

Om Barkito

Barkito är en inrednings webbplats för dig och alla. Vårt främsta mål är att ge dig de senaste och bästa Arkitektur och Design och inredningsidéer för ditt hem. På vår hemsida hittar du inspiration som gör ditt sovrum, vardagsrum, matsal, badrum och kök vackrare och organiserade. Vi är säkra på att en lugn och vackra hem kommer att hjälpa dig att känna sig lycklig.

Akvarium Design Idéer


En akvariet är inte bara vacker, men det är ganska lätt att hänga med. Många personer har akvarier bara för att tro att det sätter dem alla i den 2: a rike planeten; som är undervattens klot.
Lär dig mer

Badrum gör över Idéer


Badrummet är platsen för tröst för många människor, bör det väl hållit med moderna tillbehör. Många tvekar från att få badrumsrenovering på grund av sin budget men små badrum renovering är nu under budgeten för alla.
Lär dig mer

Arkitektoniska principer

Det första steget mot ett framgångsrikt dekorera ditt hem är att identifiera sin distinkta stil (eller avsaknaden därav) och lära sig grunderna för att förbättra den.
I det här avsnittet tar vi dig genom de olika hem stilar och ge tips om hur man kan komplettera dem genom att dekorera och inredning. Du hittar också råd om hur man förvandlar en släpptes hem till en presentation av stil.

Lär dig mer

Kök Design

Färgscheman, apparater, möbler, fönster behandlingar, och golv och bänkskivan material, är alla faktorer som kan arbeta tillsammans för att skapa en vacker köksdesign. Det är dock layouten av dessa element, det är lätt att röra runt i rummet, tillgång till mat, redskap, och matlagning apparater, och komforten av att använda det utrymme som kan göra ett vackert kök design funktionell som den är vacker.

Lär dig mer

Badrum Design

En väl utformad badrum är snygg, attraktiv och mycket mer. Ett badrum som har blivit omsorgsfullt utformad använder sanitetsporslin och skåp effektivt och funktionellt. Diskbänkar, toalett, dusch och-i vissa fall-badkar arrangeras förnuftigt.

Lär dig mer