Spelrum

Dekorera ditt spel rum med ett idrottslag eller sportrelaterade tema kan vara en rolig och underhållande familjeprojekt . Det finns så många möjligheter inom idrottsvärlden . Du kan välja din favorit college idrottslag eller Pro Sport team från fotboll, ishockey, ridning eller andra sporter.

Du kan välja lampor som är moderna och kan enkelt öka något spelrum sport tema.

Om du satsa på sporter som fotboll https://se.unibet.com/spelbloggen/fotboll , ishockey osv du kan vidta lämpliga åtgärder när det gäller datorbord andra enheter också.

Sarah Joy – 2012

Tema

Det första du ska göra när du planerar ditt spelrum är att bestämma ett tema. Om du har ett favoritlag, kanske du vill centrera ditt rum på det temat. Eller du kanske bara vill planera ett rum baserat på en viss sport. Du kan också välja ett generiskt speltema med fokus på olika spel som din familj älskar att spela. Det bästa med att dekorera ett spelrum är att du kan göra det så roligt och knäppt som du vill!


Matt Biddulph – 2010

Möbel

Medan du dekorerar ditt spelrum kan du också titta på möblerna du placerar där inne. Om du ska spendera mycket tid på att titta på sport på tv, så kanske du vill titta på soffor och vilstolar som gör rummet till en bekväm plats att spendera tid på. Om ditt spelrum helt enkelt kommer att bli en plats att spela spel, kanske du vill ha stolar och bord som är inställda för att göra spelet lättare att göra. Möblerna du lägger till i ditt spelrum bestämmer hur ofta folk vill umgås där.

Michel Curi – 2016

Om Barkito

Barkito är en inrednings webbplats för dig och alla. Vårt främsta mål är att ge dig de senaste och bästa Arkitektur och Design och inredningsidéer för ditt hem. På vår hemsida hittar du inspiration som gör ditt sovrum, vardagsrum, matsal, badrum och kök vackrare och organiserade. Vi är säkra på att en lugn och vackra hem kommer att hjälpa dig att känna sig lycklig.

Akvarium Design Idéer


En akvariet är inte bara vacker, men det är ganska lätt att hänga med. Många personer har akvarier bara för att tro att det sätter dem alla i den 2: a rike planeten; som är undervattens klot.
Lär dig mer

Badrum gör över Idéer


Badrummet är platsen för tröst för många människor, bör det väl hållit med moderna tillbehör. Många tvekar från att få badrumsrenovering på grund av sin budget men små badrum renovering är nu under budgeten för alla.
Lär dig mer

Arkitektoniska principer

Det första steget mot ett framgångsrikt dekorera ditt hem är att identifiera sin distinkta stil (eller avsaknaden därav) och lära sig grunderna för att förbättra den.
I det här avsnittet tar vi dig genom de olika hem stilar och ge tips om hur man kan komplettera dem genom att dekorera och inredning. Du hittar också råd om hur man förvandlar en släpptes hem till en presentation av stil.

Lär dig mer

Kök Design

Färgscheman, apparater, möbler, fönster behandlingar, och golv och bänkskivan material, är alla faktorer som kan arbeta tillsammans för att skapa en vacker köksdesign. Det är dock layouten av dessa element, det är lätt att röra runt i rummet, tillgång till mat, redskap, och matlagning apparater, och komforten av att använda det utrymme som kan göra ett vackert kök design funktionell som den är vacker.

Lär dig mer

Badrum Design

En väl utformad badrum är snygg, attraktiv och mycket mer. Ett badrum som har blivit omsorgsfullt utformad använder sanitetsporslin och skåp effektivt och funktionellt. Diskbänkar, toalett, dusch och-i vissa fall-badkar arrangeras förnuftigt.

Lär dig mer