Trädgård Design

Om du vill visa din kreativitet, kan ditt hem trädgård design vara lika individuellt som du är. När du planerar trädgården runt ditt hem, det finns fördelar du kan få genom att betrakta unika mönster i typer och färger av växter du använder, eller krukor och funktioner du införliva. Det finns vissa människor som kommer att ta hjälp av en professionell trädgårdsdesigner eller landscaper för att hjälpa dem, men det finns några tips som du kan använda, när man utformar trädgårdar som uttrycker din personlighet.

Det första du bör tänka på är att din trädgård kan innehålla en blandning av blommande växter, färgglada grönsaker och örter. När du tänker på din personlighet i trädgården design, överväga att gruppera vissa färger, typer av blommor och grönsaker eller bladverk du gillar bäst. Till exempel finns det ingen anledning att du inte kan plantera en trädgård som har grönkål, som har en lila nyans och berömma det med orange vallmo, röd paprika eller gula prästkragar, beroende på vilken färg kombinationer du föredrar. Vissa människor gillar att gruppera växter som är i samma färg familj, och det är helt acceptabelt och kan vara en intressant hem trädgård.

När man tänker på ditt hem trädgård design, kan det vara så att det finns vissa örter och grönsaker som är mycket billigare att växa på egen hand och en hem trädgård är ett bra sätt att höja din egen ekologiska livsmedel. Överväg att gruppera växter genom kategorier. Till exempel kan en sallad trädgård innehålla grundläggande sallad infästningar, såsom blad sallad, grön lök, körsbärstomater och rädisor. Om du bestämmer dig för att plantera en melon lapp, överväga en rad melon typer, bara ihåg att de kan lägga ut stora vinstockar och ta upp en hel del utrymme. Detta är den perfekta lösningen för områden som är ogräs-benägen, dock.

En annan sak att tänka på är de intressanta funktioner som du kan använda i ditt hem trädgård design och detta kan inkludera intressanta behållare för dina växter (Thuja), såsom ett barns röd vagn, en önskebrunn, eller en ihålig logg. Att hitta unika behållare är bara en del av det sätt du kan lägga karaktär till din trädgård och du får fördelen med att använda saker runt ditt hem som kan ha överlevt sin användbarhet, men kan göras till en intressant planter eller funktion i din trädgård.

Andra saker att tänka på, när man utformar trädgården runt ditt hem, kan omfatta naturtrogna funktioner för att lägga intresse. Oavsett om du har en torr grus creek-säng, liten damm eller om du utforma en naturlig fontän med stenar, och du kan göra din trädgård mer unik och dra nytta av naturliga delar av mark som kan vara en olägenhet, annars. Kreativitet är nyckeln till en trädgård som är unik, men du kan bygga spaljéer från många saker och förvandla dem till en attraktiv funktion som bär druvor, tomater eller ärtor, till exempel. Det är en fråga om att använda saker som du redan har och göra dem till en attraktiv del av din trädgård som kan erbjuda fördelarna med tankeväckande trädgård design och gör att du kan visa din kreativitet och individualitet, liksom.

Om Barkito

Barkito är en inrednings webbplats för dig och alla. Vårt främsta mål är att ge dig de senaste och bästa Arkitektur och Design och inredningsidéer för ditt hem. På vår hemsida hittar du inspiration som gör ditt sovrum, vardagsrum, matsal, badrum och kök vackrare och organiserade. Vi är säkra på att en lugn och vackra hem kommer att hjälpa dig att känna sig lycklig.

Akvarium Design Idéer


En akvariet är inte bara vacker, men det är ganska lätt att hänga med. Många personer har akvarier bara för att tro att det sätter dem alla i den 2: a rike planeten; som är undervattens klot.
Lär dig mer

Badrum gör över Idéer


Badrummet är platsen för tröst för många människor, bör det väl hållit med moderna tillbehör. Många tvekar från att få badrumsrenovering på grund av sin budget men små badrum renovering är nu under budgeten för alla.
Lär dig mer

Arkitektoniska principer

Det första steget mot ett framgångsrikt dekorera ditt hem är att identifiera sin distinkta stil (eller avsaknaden därav) och lära sig grunderna för att förbättra den.
I det här avsnittet tar vi dig genom de olika hem stilar och ge tips om hur man kan komplettera dem genom att dekorera och inredning. Du hittar också råd om hur man förvandlar en släpptes hem till en presentation av stil.

Lär dig mer

Kök Design

Färgscheman, apparater, möbler, fönster behandlingar, och golv och bänkskivan material, är alla faktorer som kan arbeta tillsammans för att skapa en vacker köksdesign. Det är dock layouten av dessa element, det är lätt att röra runt i rummet, tillgång till mat, redskap, och matlagning apparater, och komforten av att använda det utrymme som kan göra ett vackert kök design funktionell som den är vacker.

Lär dig mer

Badrum Design

En väl utformad badrum är snygg, attraktiv och mycket mer. Ett badrum som har blivit omsorgsfullt utformad använder sanitetsporslin och skåp effektivt och funktionellt. Diskbänkar, toalett, dusch och-i vissa fall-badkar arrangeras förnuftigt.

Lär dig mer